vrijdag

Damesmode bij terStal t/m maat 52. Bekijk de nieuwste collectie

De nieuwste mode voor een maatje meer vind je bij terStal. Ook dit nieuwe seizoen winter 2014 is de collectie uitgebreid en helemaal volgens de laatste trends. De grote maten collectie voor dames is samengesteld uit items in de nieuwste kleuren. Belangrijk deze winter zijn warme kleuren als rood, zwart en bruin, maar ook blauw tinten en grijzen zijn niet te missen. Accentkleuren dit seizoen zijn onder ander groen en roze.

De dames grote maten collectie wordt gemaakt van comfortabel zittende stoffen en zijn vaak voorzien van elasthan. Echte musthaves voor dit modeseizoen winter 2014 zijn de gebreide truien, denim en singel jersey tops met tekst prints. De mode items van de modecollectie 2014 worden onder andere verfraaid met glimmende pailletten, kant en strassteentjes. Daarnaast zijn ook trendy foto prints en bloemen print terug te vinden in de wintercollectie.

Ben jij klaar voor de het nieuwe winter modeseizoen 2014? Dan kun jij voordelig de nieuwste maatje meer trends voor dames shoppen bij terStal!

Bekijk de nieuwste grote maten collectie.
Bezoek een winkel bij u in de buurt.

-------------------------------------------------------------

Geen opmerkingen:

Een reactie posten