donderdag

F.A.Q - Sterke tuinstoelen

Dit is ouder bericht van mijn vorige nieuwspagina. Ik weet niet of alle stoelen nog verkrijgbaar zijn. Hieronder tips van lezers.

Sterke tuinstoelen:  
+ Passo Double van Dukdalf. Heeft 8 standen en mag 135 kg dragen. 
+ Ik heb een tuinstoel van Dukdalf lounge chair tot 135 kilo.Ze hebben ook een tuinstoel van Dukdalf limbo xxl deze kan tot 200 kilo belast worden.
+ Ik heb tuinmeubilair van Royal Garden. Dat is gemaakt van gecoat ijzer. Zit heel comfortabel (lekkere wijde zitting), onverslijtbaar en kan gewoon buiten blijven staan (ook 's winters) zonder lelijk te worden. Het Royal Garden Excelsior model om precies te zijn. Ideaal want ze staan al drie jaar buiten en zijn nog steeds net zo mooi als in het begin. En ik heb de stoelen speciaal getest op brede dijen dus met maat 56/58 pas je nog steeds royaal. Enige nadeeltje (misschien): ze zijn niet verstelbaar. Voor mij geen probleem want ik heb er een los voetenbankje bijgekocht en ik hou toch al niet van heel erg achterover liggen.
+ Wij hebben sinds een paar jaar stoelen van Outwell, heerlijke stoelen die een flink gewicht kunnen dragen. Het aantal Outwell stoelen in onze vriendenkring is sindsdien al flink gegroeid. Ze zijn belastbaar tot 100 kilo.
+ Bij Leen Bakker hebben ze klapstoeltjes die niet zo zwaar waren en ze konden 110 kg hebben.

Aanvulling? Geef een reactie. 
2 opmerkingen:

  1. Als je een sterke en stevige extra brede tuinstoel zoekt die tot 300 kg gaat.
    Kijk een op de volgende link: http://www.zorghulpmiddelenonline.nl/tuinstoel-sunny-xxl-extra-breed-300kg.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het merk B-line heeft kunststofstoelen model Woopy van de designer Karim Rashid in veel leuke kleuren...ruime zit en tot zeker 200kg belastbaar....leuk in combi met de Splash als bijzettafel.
    www.b-line.it

    BeantwoordenVerwijderen